Toate lucrarile la ferma ELSIT se fac in regim propriu cu echipamentele si angajatii proprii. Baza noastra tehnica este intr-o continua reinnoire.
icon-baza4Ferma elsit se gaseste in comuna Ciochina, sat Orezu, Judetul Ialomita. Ferma se intinde pe o suprafata de 20.000 mp si adaposteste un pavilion central ca si cladire administrativa. In interiorul fermei avem mai multe sere de legume, ce deservesc consumul propriu.
icon-baza3Ferma are in dotare mai multe tractoare noi, de ultima generatie. Utilajele asigurand un flux neincetat de munca pe tot parcursul anului, incepand de la primele fire de iarba ale primaverii si pana tarziu in toamna.
icon-baza2Ferma detine utilaje agricole de ultima generetie care asigura intreaga gama de lucrari necesare procesului de productie.
grainslide
icon-baza5Combine de ultima generatie sunt folosite pentru recoltare. Ele asigura o rapida si eficienta recoltare in perioada de varf. Toate combinele pe care le folosim sunt noi si asigura o eficienta sporita in exploatare.
icon-baza6 Ferma Elsit asigura transport pentru toate comenzile de cereale din productia proprie. Putem onora orice comanda de transport cu cereale pe teritoriul romaniei. Autocamioanele de transport sunt verificate periodic pentru a se mentina o stare tehnica optima.
icon-baza1Toate recoltele sunt depozitate in silozuri de mare capacitate pentru a ne putea deservi partenerii cu cereale pe tot parcursul anului. Silozurile sunt de ultima generatie. Ele asigura o buna ventilatie si mentin un climat propice depozitarii cerealelor pe tot parcursul anului, in toate perioadele de temperatura ale anului. Silozurile sunt mecanizate in totalitate pentru a asigura o buna si rapida exploatare a dezitelor de cereale.

[fancygallery id="1" album="1"]